Udhërrëfyes i pronarëve dhe i pronave në krahinën e Vlorës

Nga Petrika Thëngjilli.
Tiranë 2006.

600 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit