Tapu Tahrir Defteri

Regjistër Tahrir i Timarëve.
Defteri ixhmal i haseve dhe timareve, shkruar nga Ali Bin Haci, Jakupi i vilajetit Vilk.

5,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit