Miniatura dhe piktura mesjetare në Shqipëri. (Shek. VI-XIV)

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave.
Akademia Shkencave e Shqipërisë.
Instituti i Historisë.

1,000 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit