Fazlli Grajqevci dhe vrasësit e tij

Vlladimir Shilegoviq dhe Lluka Tomanoviq sipas dokumenteve gjyqësore arkivore.
Prishtinë 2018.

1,250 Lekë + Kosto postare

Dërgesa në gjthë botën

Pagesë e Sigurtë

Produkte të certifikuara

Politikat e kthimit